Dansk English
 
Hvad er en aktiv investering:

1 En aktiv investering er kendetegnet ved, at den til stadighed udvikler sig over tid og forudsætter din deltagelse i beslutningsprocessen om den fremtidige udvikling.
2 Køb af investeringsejendomme eller andele i investeringsejendoms-projekter stiller i højeste grad krav om din interesse og deltagelse i spørgsmål om den fortsatte udvikling af investeringen.
3 En aktiv investering kan til enhver tid afhændes eller udvides ved at købe mere af det samme.
4 En aktiv investering stiller krav til, at du til enhver tid er likvid, idet der enten kan opstå uforudsete manglende indtægter eller udgifter, eller du kan komme i en situation, hvor du ser det mest hensigtsmæssige i beslutninger, der stiller krav til kontant indskud i projektet.
5 En aktiv investering kan aldrig være en såkaldt ”sikker investering”.
6 En såkaldt ”sikker investering” er investeringer, der ikke er aktive, og som følge af kravet om sikkerhed kan man kun placere sin kapital i aktiver, der giver et sikkert afkast, såsom kortfristede statsobligationer eller pensionskasseopsparinger.
7 Med en aktiv investering, er det en forudsætning, at du har en personlig og en direkte investering, hvor du ikke er i tvivl om, hvad det er, du har investeret i.
8 Aktive investeringer appellerer til individualister, hvor passive investeringer appellerer til kollektivister.
9 Udfra et motiv om sikkerhed er det fornuftigt, at en del af den personlige opsparing sker i passive investeringer.
10 Udfra et motiv om højt afkast er det alene aktive investeringer, der kan levere ydelsen.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind