Dansk English
 
Investering i 10-mands K/S projekter:

1 Sørg altid for, at du har en dygtig rådgiver, der kan vejlede dig til at gøre de bedste investeringer og værne dig imod de værste ulykker.
2 Som deltager i 10-mands K/S projekter, har du mulighed for at sprede din investering på flere forskellige projekter og hermed opnå en – mindre risiko.
3 Du vil herigennem få mulighed for at købe ejendomme, som du typisk ikke vil have mulighed for at kunne købe i eget regi.
4 Det skattemæssige aspekt er centralt, da de skattemæssige  underskud kan eliminere topskatten på 59 %.
5 Typisk tilrettelægges investeringen af en udbyder, der, hvis han er professionel, sikrer dig en attraktiv investering, hvor du har professionelle til at sørge for alle de praktiske, juridiske og finansielle opgaver.
6 10- mands K/S projekter solgt til private højindkomstdanskere begyndte i 1989 og var i 2004 vokset til et omfang af ca. kr. 7 mia. om året.
7 Som investor i 10-mands K/S projekter vil du typisk foretage investeringer med en meget høj gearing, og som følge heraf er du eksponeret, hvis projektet ikke følger budgetterne.
8 Udbyderne af 10-mands K/S projekter stiller meget snævre krav til, hvilke typer ejendomme der passer til modellen. I kombination med en stor efterspørgsel på denne type ejendomme medfører dette, at markedspriserne på denne type ejendomme ofte er rekordhøje.
9 Deltagelse i 10-mands K/S projekter muliggør en forøgelse af den langsigtede opsparing fra de normale 10-15 % af indtægten til en pensionskasse, til måske op i nærheden af 50-70% af lønnen.
10 I løbet af en kortere årrrække er det muligt for en investor i 10-mands K/S projekter at erhverve en portefølje af projekter, der år efter år øger investors formue med både 1, 2 eller flere millioner om året. Der virkelig tale om solid opsparing til pensionsformål, når projekterne kører budgetmæssigt.
11 Vær opmærksom på, at loven om ejerlejligheder som alle andre love er under løbende udvikling og forandring.
12 Det bedste råd der kan gives til 10-mands K/S investorer er: køb projekterne og sælg dem aldrig.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind