Dansk English
 
Professionelle investorer:

1 Der er på dette marked en stor mængde private enkeltpersoner, gamle familier med investeringsejendomme, ejendomsinvesteringsselskaber, developere og entreprenører.
2 Mange af disse udviser en sjælden kreativitet og dynamik, men tilsvarende mange en modsat passivitet og manglende evne/interesse i at udnytte de muligheder, som deres ejendomme giver dem.
3 Nogle har en kortsigtet investeringshorisont og spekulerer i hurtige gevinster.
4 Andre erkender, at investeringsejendomme ikke er særlig likvide, at transaktionsomkostningerne er høje og anlægger derfor en langsigtet investeringshorisont.
5 De har alle til fælles, at de ønsker den type ejendomme som aldrig kommer til salg.
6 De fleste foretrækker at handle i et lukket marked, hvor ejendommene ikke kommer frem i offentligt udbud – en besynderlighed, der alene tjener købers interesse, da antallet af købere hermed begrænses.
7 Tilsvarende gælder for køberne, der ikke bryder sig om, at ejendomme sættes til salg i et offentligt forum.
8 De fleste professionelle ejendomsinvestorer er meget hemmelighedsfulde om deres ejendomsinvesteringer, men samtidig meget interesserede i, at høre om andres ejendomsinvesteringer.
9 Da man kun hører en nyhed/hemmelighed ved at give to andre fra sig, så er branchen generelt fuld af historier, hvor det nogle gange er således, at 3 fjer bliver til 5 høns.
10 Vær sikker på, at de professionelle investorer har en tendens til at fortælle om deres egne gode investeringer, hvorimod dårlige investeringer altid er de andres.
11 Stol på dig selv og din intuition!

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind