Dansk English
 
Udenlandske investorer:

1 Udenlandske investorer har alle chancer for at blive ført bag lyset og købe katten i sækken. Dette gælder både for danskere, der køber i udlandet og/eller udlændige, der køber i Danmark.
2 Wismann Property Consult A/S har en målsætning om at være investors loyale og professionelle rådgiver, der rådgiver i kundens interesse i enhver sammenhæng, også når kunden måske mener noget andet end det, der er vores anbefaling.
3 Markedet er fuld af rådgivere, der i deres pæne tøj kan indgyde investor sin tillid, men som måske har en underliggende dagsorden eller blot et motiv om at tjene det næste salær.
4 Det bedste råd til en udenlandsk investor er i hvert eneste tilfælde at betale sig til minimum to parallelle rådgivere og ikke knytte sig for stærkt til alene en.
5 Som udenlandsk investor er man oftest ukendt med de skjulte kanaler til de mest attraktive ejendomme og man er hermed oplagt til at blive forelagt de ejendomme, som de lokale professionelle investorer er mindst interesserede i at købe.
6 Som udenlandsk investor vil man have en ringere baggrund for at vurdere beliggenhed og attraktivitet på en investeringsejendom, end man vil have på sin egen hjemmebane.
7 Som udenlandsk investor vil man blive nødt til at være afhængig af lokale rådgivere og man kan ikke forvente at være ekspert i lokal lovgivning, sædvaner, skikke samt den sproglige barriere.
8 Fjernhedsfaktoren er bestemt en faktor, der øger risikoen i en investering og hermed forringer chancen for målsætningen om at skabe likviditet og formuetilvækst.
9 Tro ikke, at græsset er grønnere, blot fordi det gror langt hjemmefra!

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind