Dansk English
 

 

1 Når man skal have godkendt et køb af en investeringsejendom, skal financiers kreditsikkerhed dokumenteres, dels ved en redegørelse for kreditsikkerheden i ejendommen/projektet og dels i investors indkomst- og formueforhold.
2 Investeringsejendommens kreditværdighed dokumenteres enten ved fremlæggelse af et prospekt, en salgsopstilling, ejendommens dokumenter, en redegørelse for lejernes kreditsikkerhed og en dokumentation af de markedsmæssige lejere i området.
3 Det kan også være en god sammenligning at fremlægge dokumentation for, hvilken pris tilsvarende ejendomme er blevet handlet til i samme område.
4 Financier vil først og fremmest være interesseret i en dokumentation for en sikker pengestrøm og hermed investeringens mulighed for at betale låneydelserne i lånets løbetid.
5 God central beliggenhed i større byer, en mangeårig kontinuert historik, lange lejekontrakter med bonitetsstærke lejere vil altid kunne danne basis for lempelige kredittilbud.
6 For investor gælder, at et solidt c.v. på den personlige låntager, en god dokumentation for de sidste 3 års årsindkomst, en personlig formue der gerne må være placeret i flere forskellige aktiver og gerne likvide aktiver samt en positiv formue er alle forhold, der giver det bedste lånetilbud.
7 Det er altid nemmere at opnå en finansiering, hvis pengeinstituttet i forvejen har haft en klientforhold til låntager.
8 Er den underliggende dokumentation fremlagt fyldestgørende og systematisk kan en kreditgodkendelse typisk gennemføres på få dage.
9 Wismann Property Consult A/S har igennem de sidste 20 år løst utallige finansieringsopgaver på en lang række forskellige lånesager.

 

 

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind