Dansk English
 
Mulig Finansiering:

1 I Danmark er det muligt at finansiere købet til en ejendom op til 100% og findes investors indkomst- og formueforhold tilstrækkelige, kan man tillige finansiere købsomkostningerne, der typisk udgør 5-15% af ejendommens købesum.
2 Sagsbehandlingstiden for en låneansøgning vil typisk ligge på 2-4 uger fra financier har modtaget det fulde ansøgningsmateriale, til der foreligger et lånetilbud.
3 Realkreditinstitutterne er omfattet af Realkreditloven, der begrænser deres udlånsmulighed, til gengæld kan de levere lån med meget lave omkostninger for låneren.
4 Bankerne og private långivere er ikke omfattet af en begrænsning i deres udlån udover deres egen kreditrisikovillighed.
5 De fleste kreditgivere, der belåner investeringsejendomme, vil stille krav om en pantsikkerhed mod en tinglyst rettighed i form af et pantebrev tinglyst på ejendommen, så enhver kan se, at der er lyst en pantrettighed på ejendommen.
6 Udover de i punkt 2) nævnte traditionelle kreditmuligheder på ejendommen, er der mulighed for at leasingfinansiere installationer som ventilationsanlæg, varmeanlæg, brandalarm, tyverialarm, overvågningsanlæg m.m.
7 I modsætning til mange andre lande er det derfor muligt og ofte tilfældet, at investorer, der køber en investeringsejendom i Danmark kan gøre dette uden selv at skulle tage så meget som en eneste krone op af egen lomme da hele købet finansieres.
8 Wismann Property Consult A/S har gennem de sidste 6 år optaget lån til en samlet værdi på kr. 1.600.000.000 og har erfaring med samtlige låneformer og de mest oplagte potentielle fiinansieringsinstitutter.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind