Dansk English
 
Ferieejendomme:

1 Ferieejendomme, der købes til investering er mere end noget andet ejendomme, der købes med hjertet.
2 Denne type ejendomme er langt fra et nødvendighedsgode og er derfor langt mere prisfølsomme end andre typer investeringsejendomme.
3 I gode tider med høj vækst eksploderer priserne på denne type ejendomme, fordi udbuddet er relativt begrænset, og en kraftigt vækst i efterspørgslen virker derfor dobbelt på priserne.
4 I nedgangstider virker det modsat, idet man nemmere kan sælge sin ferieejendom, end man kan sælge sin bolig.
5 De fleste købere af ferieejendomme til investeringsformål køber med en forudsætning om udlejning og en forventning om forsat værdistigning, men glemmer hvilket slid udlejningen giver på ejendommen, samt det praktiske besvær, der er med udlejning.
6 Udlejning af ferieejendomme er typisk noget der sker på korttidsbasis, helt ned til få dage.
7 Ferieejendomme ligger ofte langt væk fra, hvor ejeren bor, og det er derfor vanskeligt at sikre et løbende og hyppigt tilsyn med ejendommen.
8 Kravene til en moderne ferieejendom ændrer sig typisk over tiden, og det er vanskeligt, at forrente udviklingsinvesteringer på ejendomme, der kun benyttes en del af året.
9 Især i Amerika er det blevet meget udbredt med ferieejendomme på Timeshare og denne idé er da også fortrinlig og meget fleksibel. Eneste problem er, at ejerskabet bliver diffust, og priserne på timeshare ejendomme er typisk 2-3 gange prisen for en tilsvarende ejendom med kun en ejer.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind