Dansk English
 
Generelt om modelsager:

1 Der er ikke to ejendomme, der er direkte sammenlignelig, medmindre, det er 2 naboejendomme i en bebyggelse med f.eks. 200 ens nyopførte rækkehuse.
2 På trods af at alle ejendomme er forskellige, vil man i mangel af bedre bruge sammenligninger til at vurdere værdien på den ene ejendom i forhold til den anden.
3 Desværre er de parametre, man måler ejendomme på så komplekse, at det er meget vanskeligt at sidestille den ene ejendom med den anden.
4 Det er dog oftest således, at god beliggenhed og lang historik altid er attraktivt, men selv her kan der være stor forskel i opfattelsen.
5 Man kan naturligvis sammenligne kvadratmeterpriser på en given ejendom i et givent område, men også her kan der være meget stor forskel.
6 To ejendomme kan ligge mindre end 30 meter fra hinanden og lejen pr. kvadratmeter i den ene er 5 gange højere end i den anden.
7 Tilsvarende gælder ved en vurdering af lejerne, hvor der kan være meget stor forskel og her er det ikke altid en sikkerhed, at lejeren har en lang historik.
8 De fleste i markedet tager udgangspunkt i de samme vurderingskriterier. Dette gælder især for pengeinstitutterne.
9 Den gode rådgivning gives alene af den, der er i stand til at vurdere alle modeltyper på markedet i forhold til hinanden.

Dette er noget, vi her hos Wismann Property Consult A/S lægger meget stor vægt på.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind