Dansk English
 
Industri & Lager:

1 Køber man industri- og lagerejendomme, kan man opnå markedets højeste afkast ofte omkring 10% p.a. i forrentningsgrad.
2 Desværre er der en stor risiko forbundet med denne type ejendomme. Ligger de langt fra tæt beboede områder, bliver de mindre værd med tiden eller måske endda værdiløse.
3 Køber man industriejendomme i områder, hvor bymæssig bebyggelse breder sig omkring dem, kan man meget vel opleve, at ændrede lokalplaner/regionplaner får værdien på den type ejendomme til at stige voldsomt.
4 Industri- og lagerejendomme er den eneste type ejendomme, hvor der er en vis sammenhæng imellem skattemæssige afskrivninger, og det faktiske værditab på ejendommene over tid.
5 De tekniske krav, der stilles til industri- og lagerejendomme over tid er meget foranderlige, og det er kun få ejendomme, der har en kommerciel levetid over 50 år.
6 Netop fordi industriejendomme værdiforringes over tid, er det sjældent, at de kan belånes 100%, og de stiller derfor krav til køberen om en del egenkapital.
7 Mange virksomheder foretrækker den fleksibilitet, der ligger i et bo til leje og lade de professionelle ejendomsinvestorer eje industri- og lagerejendommene.
8 Mange ejere af industri- og lagerejendomme kommer til at opleve, at deres ejendomme efter 20-30 års alder hverken har mulighed for udvikling til nyt alternativt formål eller har mulighed for finde lejere til det formål, de i sin tid blev bygget.
9 På trods af alt, mener jeg, at industri- og lagerejendomme burde købes i stort antal af de helt store institutionelle investorer, der har råd til at købe dem for egenkapital i 100-vis af gangen. På denne måde kan risici udjævnes ved det store antal, og markedets højeste afkast opnås.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind