Dansk English
 
Investeringsejendomme:

1 Investeringsejendomme er ejendomme, der er anskaffet for at generere en positiv driftsmæssig indtægt og en værdistigning over tid.
2 Markedet tilbyder på dette område en rig variation af alternative muligheder og var markedet effektivt, ville alle typer ejendomme give samme investeringsresultat over tid.
3 Det skattemæssige aspekt spiller væsentligt ind, når man investerer i investeringsejendomme, og dette forhold tages der sjældent metodisk hensyn til, når der rådgives om investeringsejendomme.
4 Selv ejendomme med et negativt driftsresultat kan være udmærkede investeringer, hvis den negative drift kombineres med værdistigninger og skatteudskydelser, der mere end modsvarer værdien af den negative drift.
5 Vi vil som udgangspunkt råde folk til at købe ejendomme med positiv drift, værdistigning og gerne med skattemæssige afskrivninger.
6 Ved investering i 10-mands K/S investeringsprojekter er skattemæssige afskrivninger den krumtap, der muliggør positiv likviditet for investor i alle driftsår.
7 Alle ejendomsinvesteringer bliver budgetmæssigt bedre med tiden og det virker eksponentialt.
8 Typisk vil en ejendomsinvestering opnå lige så meget i formuetilvækst fra år 11-15 som fra år 1-10.
9 Fastholder man sin investering f.eks. frem til år 21-25 eller mere bliver resultaterne markant mere positive.
10 Derfor er det et gammelt råd i investeringsejendomme, at er man bare tålmodig nok, så arbejder tiden for projektet, der før eller siden vil udvikle sig til en guldrandet investering.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind