Dansk English
 
Kontorejendomme:

1 Kontorejendomme har den fordel, at har man tilstrækkelig mange af dem, så kan de bedste udlejere på markedet kombinere en gennemsnitlig udlejning omkring 97% med et afkast der typisk ligger på niveau 7-9% p.a.
2 Kontorejendomme har den ulempe, at i nedgangstider rammes de med det samme af opsigelser, lejers krav om lejereduktion og tomgangsleje.
3 For at tiltrække lejere til kontorer er det ofte nødvendigt, at udlejer både istandsætter og giver lejerabat for overhovedet at få lejere ind i lejemålet.
4 De tekniske krav til kontorer har igennem de senere år været under voldsom udvikling både med hensyn til fleksibel indretning, telekommunikation, aircondition m.m.
5 De mest videnstunge virksomheder stiller krav om markedets mest effektive kontorer, gerne med en attraktiv og eksklusiv adresse.
6 Parkeringspladser i forbindelse med kontorer er ofte en mangelvare, der blokerer for ejers mulighed for udlejning.
7 Kontorer anvendes kun i undtagelsestilfælde til afskrivningsberettigede formål.
8 Velbeliggende kontorer i centrale bykerner kan ofte med fordel omdannes til boliger og bedst til boligejerlejligheder.
9 Store prominente kontorejendomme med lange uopsigelige lejekontrakter er særdeles velegnede til institutionelle investorer.
10 Kontorejendomme er egner sig slet ikke til 10-mands K/S projekter, da de hverken har afskrivninger eller skattemæssige underskud.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind