Dansk English
 
Udenlandske ejendomme:

1 Når der købes investeringsejendomme i udlandet, er det naivt at tro, at det fjernt hjemmefra er meget nemmere at sikre sig optimal beliggenhed, lejekontraktsforhold, finansiering og identificering af udviklingsmuligheder.
2 Når man køber investeringsejendomme i udlandet, er det første spørgsmål, man bør stille sig, hvorfor den ejendom, der tilbydes, ikke for længst er blevet solgt til en lokal investor.
3 Andre retssystemer og andre kulturelle skikke kan ofte give uforudsete problemer, som medfører dramatiske risici.
4 Man kan naturligvis gardere sig ved kun at købe butiksejendomme med lange uopsigelige fredede lejeaftaler og så håbe på, at lejen stiger og hermed værdien på ejendommen.
5 Det er besynderligt, at hvor investorer til danske ejendomme har en helt klar præference for ejendommen med den bedst mulige beliggenhed f.eks. "Strøget" i København, så er det meget begrænset, hvad man ser af danske køb af udenlandske ejendomme med tilsvarende beliggenheder f.eks. i London, Paris og Stockholm.
6 Ved køb af ejendomme i udlandet undgår man ikke en eksponering på valutaen.
7 Alligevel kan der være god fornuft i at købe ejendomme i udlandet, dels af hensyn til at opnå en spredning i investeringerne, dels for at opnå et højere afkast, men især for at købe i økonomier med en større økonomisk vækst og dermed et bedre fundament til at opnå en værdistigning.
8 Institutionelle investorer køber oftest investeringsejendomme i udlandet ved at købe en del af et konsortium. Hermed i tillid til at de andre konsortiedeltagere besidder det lokale kendskab og den nødvendige kompetence. Disse konsortier er i meget kapitalstærke, kan erhverve de dyreste ejendomme og erhverver oftest ejendomme med en meget høj profil og et positivt driftsmæssigt afkast.
9 Store prominente kontorejendomme med lange uopsigelige lejekontrakter er særdeles velegnede til institutionelle investorer.

 

 

Ophavsret (c) 2020 Wismann Property Consult A/S   OnlineWeb® is copyright 2002-2020 by HP Consulting    Log ind